Bestuursleden gezocht!

9 juni: ALV JS Brabant

nk debatteren

Op woensdag 9 juni is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de JS Brabant! Op deze ALV zullen we terugkijken op het afgelopen jaar en een nieuw bestuur verkiezen. Wil jij hier bij zijn? Meld je dan hier aan: https://js.nl/nieuws/protocol-online-afdelings-alvs/

De volgende bestuursleden zullen op de ALV worden gekozen:
• Voorzitter: als voorzitter ben je de eindverantwoordelijke van de afdeling. Je zit de bestuursvergaderingen voor en vertegenwoordigt de JS Brabant naar buiten toe.
• Penningmeester: als penningmeester beheer je de financiën van de afdeling. Je handelt declaraties af en stelt elk jaar de begroting en jaarrekening op.
• Bestuurslid Leden: als bestuurslid leden verwelkom je nieuwe leden en onderhoud je het contact met de bestaande leden. Je beheert de ledenlijst en verstuurt de verjaardagskaarten.
• Bestuurslid Communicatie: als bestuurslid communicatie beheer je de sociale media en website van de afdeling.

Het hele bestuur is samen verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten. Heb je vragen over de bestuursverkiezing of wil je meer weten over een functie? Dan kan je altijd terecht bij het bestuur.

Een bestuursjaar is een leuke en laagdrempelige manier om de vereniging en (lokale) politiek te leren kennen. Of je nu nieuw lid bent of al een tijdje meeloopt, aarzel niet en solliciteer! Lijkt je dit echt iets voor jou? Stuur dan voor 2 juni een mail met je sollicitatie naar lukasvandongen.lvd@gmail.com. Op diezelfde dag zullen de motivatiebrieven via de nieuwsbrief naar alle leden worden gestuurd. De ALV zal vervolgens de nieuwe bestuursleden kiezen.

Graag tot op de ALV!

Categorieën: Bestuur

Jonge Socialisten in de PvdA