Campagne in Altena!

27 oktober van 10:30 tot 17:00 in het land van Altena

progaltena

Op 21 november worden in het Land van Altena in verband met de herindeling van de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Wijk en Aalburg verkiezingen gehouden.  De PvdA wil hier samen met D66 en GroenLinks als Progressief Altena aan meedoen. De Brabantse PvdA wil de plaatselijke campagne ondersteunen met een actie op zaterdag 27 oktober 2018. Dan kunnen wij als JS’ers natuurlijk niet thuisblijven! Daarom gaan wij die zaterdag uiteraard mee, en we hopen jij ook.

We verzamelen tussen 11.30 en 12.00 uur Bij Fort Giessen in het Land van Altena. Vanaf hier zullen we samen met Progressief Altena een aantal flitsbezoeken en drie woonkernen bezoeken. Voor vervoer vanaf Fort Giessen, lunch en avondeten wordt gezorgd. Het einde van de actie zal omstreeks 17.00 uur zijn. Eventueel later aansluiten of eerder weggaan kan natuurlijk ook.

Aanmelden voor deze actie kan per email bij:

Harm Rijks
harm.rijks@hotmail.com
06 8394 5017

Vermeldt het volgende bij je aanmelding:

  • Voornaam en Naam
  • Woonplaats
  • e-mailadres
  • mobiele telefoon

Als je van plan bent later aan te sluiten of eerder weg te gaan is het handig als je dit ook even vermeldt. Aanmelden kan tot 17 oktober.

Aangezien Fort Giessen beter te bereiken is met de auto dan met het openbaar vervoer, wordt het gewaardeerd als je met je auto ook andere JS’ers ophaalt die graag mee willen. Hiervoor is uiteraard de reiskostenvergoeding geldig.

Tot ziens in het land van Altena!

Categorieën: Campagne

Jonge Socialisten in de PvdA