Gezocht: bestuursleden!

23 juni is het weer tijd voor onze zomer-ALV!

ALV

Lieve leden,

23 juni is het weer tijd voor onze zomer-ALV! Dit betekent dat er weer een aantal vacatures open staan voor het Brabantse bestuur:
šŸŒ¹Voorzitter: Als voorzitter ben je het gezicht van de afdeling naar buiten toe. Als eindverantwoordelijke zorgt je dat de afdeling goed loopt en onderhoud je warme banden met de andere pjoā€™s en afdelingen en de PvdA. Uiteraard help je ook mee met het organiseren van activiteiten.
šŸŒ¹ Bestuurlid leden: Als bestuurslid leden houd je de ledenlijst bij, bel je met nieuwe leden en verstuur je de verjaardagskaarten. Uiteraard help je ook mee met het organiseren van activiteiten.
šŸŒ¹ Bestuurslid communicatie: Op de zomer-ALV zal Josie helaas uit het bestuur treden, omdat zij zich wil focussen op haar scriptie. Dit betekent dat de functie van bestuurslid communicatie ook vrij komt. Als bestuurslid communicatie houd je je bezig met de sociale media en communicatie naar buiten toe van de afdeling. Uiteraard help je ook mee met het organiseren van activiteiten.

Op de afgelopen winter-ALV heeft het huidige bestuur het mandaat gekregen om te evalueren of het bestuur ook kleiner kan. Wij hebben het besloten om het aantal functies terug te brengen naar 5. Hierdoor komen de functies bestuurslid politieke strategie en bestuurslid politieke campagne te vervallen.

Ben jij geĆÆnteresseerd Ć©Ć©n van deze functies? Aarzel niet en stuur je motivatiebrief naar Joostwestland@gmail.com! Aanmelden kan tot en met 16 juni.

Door de coronacrisis is nu helaas nog onzeker welke vorm de ALV zal aannemen. Meer info hierover volgt zodra er meer duidelijkheid is.

Categorieƫn: Algemeen, Bestuur

Jonge Socialisten in de PvdA