Het Tilburgse ontmoetingsdiner

Op 13 maart organiseren 5 politieke jongerenorganisaties een Tilburgs etentje.

Tilburgsetentje

Op 13 maart organiseren de politieke jongerenorganisaties Jonge Socialisten Brabant, DWARS Brabant, CDJA Brabant, JOVD Hart van Brabant en Jonge Democraten Brabant een Tilburgs etentje. De aanleiding voor deze actie is het hoge percentage Tilburgers dat zich eenzaam voelt. Daarom organiseren we een gezellig etentje waar men wordt gestimuleerd om nieuwe mensen te leren kennen en het gesprek met elkaar aan te gaan. Hiervoor nodigen we verschillende groepen Tilburgers uit.

We zijn nog op zoek naar bijzondere mensen die een dinertje verdienen. Hierom is het mogelijk iemand te nomineren voor een plekje aan de tafel. Kent u iemand die u graag in het zonnetje wilt zetten? Vul dan het aanmeldformulier in en vergeet niet te vermelden waarom diegene een plekje aan tafel zou moeten krijgen.

We selecteren enkele van deze genomineerden om alleen of natuurlijk samen met degene die hen heeft genomineerd aan te schuiven op 13 maart. Als u wordt geselecteerd krijgt u tijdig de verdere informatie omtrent deze avond.

Naast bijzondere gasten zijn we ook op zoek naar sponsoren voor de maaltijd. Wilt u graag meewerken aan deze actie door tijd, een financiële bijdrage of een product te leveren? Neem dan contact op via voorzitter@jovdhartvanbrabant.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Categorieën: Actie

Jonge Socialisten in de PvdA