Motivatiebrief Tristan voor Penningmeester

Kom acht oktober naar de ALV!

ALV

Komende donderdag is het weer tijd voor onze ALV! Op deze speciale ledenvergadering zullen we een nieuwe penningmeester kiezen en daarna met Tjeerd Ritmeester, Amerikadeskundige, in gesprek gaan over de Amerikaanse verkiezingen. Voor de functie van penningmeester is één sollicitatie binnengekomen, van Tristan Koppers.

De ALV zal vanaf half 8 plaatsvinden op zoom, aanmelden kan hier. Tot donderdag!

 

Motivatiebrief voor Penningmeester

Beste JS Brabant,

Ik ben Tristan Koppers, 18 jaar en kom uit ’s-Hertogenbosch. Ik ben bijna 2 jaar lid van de Jonge Socialisten en Partij van de Arbeid. In mijn tijd bij de JS heb ik veel mensen leren kennen en heb ik veel geleerd over de organisatie hoe het allemaal in zijn werking gaat. Ik wil mijzelf graag kandidaat stellen voor de functie Penningsmeester. 

Een van de redenen waarom ik geschikt ben voor deze functie is omdat ik goede boekhoud-vaardigheden bezit. Ik volg namelijk de studie Financiële administratieve beroepen op het Koning Willem I College. Ook heb ik het afgelopen jaar meegeholpen met de organisatie van activiteiten. Ik wil dit komend jaar nog meer gaan doen. 

Ik wil dat we een gezellige en toegankelijke afdeling worden en blijven. Waar we goede activiteiten organiseren en waar het financiële plaatje klopt. Zodat de afdeling kan groeien en nieuwe leden kan blijven aantrekken.

Ik ben zelf ook actief in de lokale politiek, Ik ga af en toe mee met PvdA ’s-Hertogenbosch om te canvassen. Ik hoop hier veel te leren van mijn mede JS’ers en van de activiteiten binnen de JS.

Met vriendelijke groet,

Tristan Koppers

Categorieën: Bestuur

Jonge Socialisten in de PvdA