Motivatiebrieven Penningmeester & Bestuurslid Communicatie

Kom naar de ALV op 4 december!

ALV

Op 4 december zullen op onze ALV in Tilburg drie nieuwe bestuursleden worden verkozen. Het gaat om de functies van penningmeester, secretaris en bestuurslid communicatie. Voor de functie van secretaris heeft niemand gesolliciteerd. Dit bekent dat je je daarvoor nog op de ALV zelf kan kandideren. Voor de functie van bestuurslid communicatie is één sollicitant en voor die van penningmeester zijn twee sollicitanten. Hun motivatiebrieven kan je hieronder lezen. De ALV zal plaatsvinden bij Café Brandpunt in Tilburg. De inloop is vanaf 19:30 en om 20:00 zullen wij van start gaan. Naast de bestuursverkiezing zal het bestuur ook verantwoording afleggen of de afgelopen periode en zullen onze begroting en jaarrekening worden gepresenteerd. Hopelijk tot dan!

Melad Kohistani – Kandidaat Penningmeester

Beste mede-JS’ers,

Ik had afgelopen jaar de eer om jullie penningmeester te mogen zijn. Graag zou ik deze nobele taak ook het komend jaar willen voortzetten.

Ik heb me vorig jaar een aantal doelen gesteld, die ik wilde bereiken in mijn hoedanigheid als penningmeester. Deze doelen waren: versimpelen en versnellen van het declaratieproces, interessante activiteiten organiseren en de financiën op orde brengen.

Het versimpelen van het declaratieproces is me gelukt. Daarnaast heb ik de thema-avond over XTC georganiseerd. Met de andere doelen ben ik een heel eind. Het is me gelukt om de afdracht eindelijk in orde te krijgen, daarnaast heb ik de achterstallige declaraties weggewerkt. Helaas is door onvoorziene omstandigheden onze betaalpas toe aan vervanging. Helaas duurt het vervangingsproces nu al maanden.

Ondanks dat we nu al maanden zonder betaalpas zitten, is het mij toch gelukt om met creatieve oplossingen de declaraties ed. te voldoen. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel en kunnen we eindelijk de pas een dezer dagen verwachten. Dan wil ik -als jullie mij het vertrouwen geven- het komende jaar weer mijn stinkende best doen om alle doelen te halen.

Buiten de doelen om, heb ik het afgelopen bestuursjaar ontzettend veel lol gehad. Bovendien zou ik nog een jaar in het bestuur van de gezelligste JS-afdeling van Nederland, voor geen goud willen missen.

Als je nog vragen hebt over mijn kandidatuur kun je me altijd appen of mailen.

Met rode groet,

Melad Kohistani

0682757605

meladkohistani@hotmail.nl

Hannah Scheffers – Kandidaat Penningmeester

Lieve JS’ers,

Velen van jullie zullen mij al kennen. Ik ben al enige tijd lid en een van de meest actieve leden van onze mooie afdeling. In april 2017 ben ik lid geworden van de Jonge Socialisten. Mijn allereerste activiteit was de ALV van juli 2017, daar heb ik een hele hoop gezellige mensen ontmoet en werd ik verliefd op deze mooie vereniging.

Nadat ik lid ben geworden heb ik hele leuke activiteiten mee mogen maken. Waaronder borrels, acties, trainingen, gastcolleges en nog veel meer. Bij de Jonge Socialisten Brabant heb ik veel gezellige mensen leren kennen en veel vrienden mogen maken. Natuurlijk bestaat er een kans dat je mij nog niet kent, dus ik zal mij nog even voorstellen:

Mijn naam is Hannah Scheffers, ik ben 20 jaar en studeer op de Fontys Leraren Opleiding Tilburg voor docent algemene economie. Voor mijn studie ben ik veel bezig met de economie en zit ik graag met mijn neus in de cijfertjes. In het dagelijks leven ben ik veel te vinden in mijn studeerkamer, daar ben ik over het algemeen met school bezig en anders zul je mij vinden achter mijn keyboard.

Tijdens het congres in Groningen is er een motie aangenomen voor het opzetten van een Vrouwen*Netwerk. Ik was een van de bedenkers van deze motie. Voor een halfjaar lang heb ik coördinator mogen zijn van het Vrouwen*Netwerk en heb ik dit met plezier kunnen doen. Het Vrouwen*Netwerk was op landelijk niveau en net nieuw dus er werd al veel van mij gevraagd. Helaas was dit voor mij een te grote stap en voelde ik aan mezelf dat ik te veel, veel te vroeg van mijzelf ging vragen en verwachten. Daarom heb ik een stapje terug gedaan en wil ik het op regionaal gebied opnieuw proberen.

Als penningmeester wil ik in het aankomende bestuursjaar ervoor gaan zorgen dat we weer super leuke acties, activiteiten en borrels kunnen gaan organiseren en hoop ik met jouw steun er een super gezellig en druk jaar van te kunnen maken!

Ik hoop jullie allemaal te mogen zien op de ALV! Heb je vragen, opmerkingen of anderzijds, mag je altijd contact met mij opnemen!

Met rode groet,

Hannah Scheffers
06-12178400
hannah.scheffers@gmail.com

Josie Knipping – Kandidaat Bestuurslid Communicatie

Best rode leden,

Na terug van weggeweest te zijn ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Graag zou ik Brabant zichtbaarder willen maken en meer mensen bereiken. Op dit moment zit ik vol met ideeën om de JS zichtbaarder te maken. Ik zou graag bestuurslid communicatie willen worden om dit te verwezenlijken. Op dit moment ben ik afstudeerder Commerciële Economie. Ik weet hoe de social media werkt dankzij mijn studie. Communiceren is waarvoor ik studeerde. Ik ben dol op verhalen vertellen en bedenken. En ik ben altijd in voor een leuk praatje met mijn leden.

Naast de zichtbaarheid van de JS Brabant, wil ik me ook bezighouden met activatie van leden. Op dit moment zie je vaak dezelfde mensen op de activiteiten van Brabant, ja dat zijn super leuke en gezellige mensen, maar er zijn veel andere leden die wij eigenlijk nooit zien. Dat vind ik zonde! We kennen allemaal dat gevoel dat je ergens in je eentje naartoe moet en daar niemand zult kennen. Vooral die mensen wil ik een steuntje in de rug geven. Ik vind het leuk om contact te hebben met leden en hen te introduceren in de wereld van politiek. Met een beetje hulp voelen mensen zich al snel comfortabeler en zie je ze ook terug bij andere activiteiten.

Meer actieve leden hebben, dat is mijn doel! Als jij dat ook wil, stem dan op mij!

Met rode groetjes,

Josie Knipping

Categorieën: Bestuur

Jonge Socialisten in de PvdA