Op Campagne! Breda naar Bergen op Zoom

De tweede slinger zal plaatsvinden op 9 februari 2019.

campagne

De PvdA Brabant is druk bezig met de campagne voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en de waterschappen van 20 maart 2019. Zoals je vast weet wordt op basis van de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen ook de zetelverdeling in de Eerste Kamer bepaald. De PvdA Brabant gaat in de campagne drie keer een Brabantse Slinger organiseren om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om op de PvdA te stemmen! Als JS doen wij hier natuurlijk graag aan mee, en we hopen dat jullie even enthousiast zijn! De tweede slinger zal plaatsvinden op 9 februari 2019. Deze slinger gaat van Breda naar Bergen op Zoom en terug.

De globale tijdsindeling is als volgt;

We verzamelen in Breda om 11:00 uur in ‘Het Belcrumhuis’, Pastoor Pottersplein 12,4815BC Breda. We beginnen daar met koffie/thee en een versnapering. Het Belcrumhuis ligt op ongeveer 5 minuten lopen vanaf het centraal station. Als je met de auto komt kun je betaald parkeren bij het station of gratis op industrieterrein de Krogten, dat ligt aan de straat Konijnenberg ter hoogte van de Hornbach. Ook vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen. Parkeren in de Belcrum kost ongeveer €2,50 p/u en kan maximaal 3 uur. We canvassen in de directe omgeving van ‘Het Belcrumhuis’ tot ongeveer 13.45 uur. En na een eventueel noodzakelijk sanitaire stop vertrekken we dan naar Bergen op Zoom.

Rond 14.30 uur worden we ontvangen door de plaatselijke PvdA afdeling in het wijkgebouwSaus, Boulevard 65 te Bergen op Zoom. Wederom met kofffie/thee en een versnapering.Rond 15.00 uur gaan we van daaruit canvassen tot ongeveer 16.45 uur. Hierna vertrekken we weer naar Breda waar we rond 17.30 uur aan zullen komen.

Om je aan te melden of wanneer je vragen hebt dan kan je per email terecht bij Harm Rijks via harm.rijks@hotmail.comOp 2 februari kan dit vanaf 07.00 uur telefonisch worden doorgegeven op 06 8394 5017. Vanwege de logistieke zaken graag zo snel mogelijk reageren als je mee wilt doen aan deze slinger.

Graag wijzen we je er nu ook al op dat we op 16 februari een derde slinger organiseren tussen Tilburg en Eindhoven. Hierover informeren we je binnenkort.

Hopelijk tot dan!

Categorieën: Campagne

Jonge Socialisten in de PvdA