Op Campagne! ‘s-Hertogenbosch naar Valkenswaard

De eerste slinger zal plaatsvinden op 2 februari 2019

campagne

De PvdA Brabant is druk bezig met de campagne voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en de waterschappen van 20 maart 2019. Zoals je vast weet wordt op basis van de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen ook de zetelverdeling in de Eerste Kamer bepaald. De PvdA Brabant gaat in de campagne drie keer een Brabantse Slinger organiseren om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om op de PvdA te stemmen! Als JS doen wij hier natuurlijk graag aan mee, en we hopen dat jullie even enthousiast zijn!

De eerste slinger zal plaatsvinden op 2 februari 2019. Deze slinger gaat van ’s-Hertogenbosch naar Valkenswaard en weer terug. Deze dag ziet er ongeveer als volgt uit:

We verzamelen in Den Bosch om 11.00 uur in de Hambaken bij het buurthuis Noorderpoort Samen Doen op Wielsem 21. Waar we met koffie/thee en een versnapering beginnen. Voor mensen die met de trein komen staat aan de voorkant van het station ’s-Hertogenbosch een bus. Deze bus vertrekt om 11.00 uur richting de Hambaken.

Omstreeks 11.30 uur vertrekken we met de bus richting de wijk Orthen waar we gaan canvassen tot omstreeks 13.00 uur. Hierna gaan we (indien noodzakelijk) met de bus terug naar de Noorderpoort Samen Doen voor een eventueel noodzakelijke toiletstop.

Uiterlijk 13.30 uur vertrekken we naar Valkenswaard waar we rond 14.30 uur worden ontvangen door de plaatselijke PvdA afdeling. Dit gebeurt bij het wijkgebouw van Zalencentrum de Graver, Kerstroosstraat 20, 5552NS te Valkenswaard. Natuurlijk kan kofffie/thee en een versnapering ook hier niet ontbreken.

Omstreeks 15.00 uur gaan we van daaruit canvassen tot ongeveer 16.30 uur. Hierna vertrekken we weer naar Den Bosch waar we rond 17.30 uur aan zullen komen.

Voor het aanmelden voor deze slinger (en voor eventuele wijzigingen of vragen) kan je per e-mail terecht bij Harm Rijks via harm.rijks@hotmail.com. Op 2 februari kunnen eventuele wijzigingen vanaf 07.00 uur telefonisch worden doorgegeven op 06 8394 5017.
Omdat de PvdA momenteel al erg druk is met de logistieke zaken voor deze dag willen we je vragen om zo snel mogelijk te reageren als je mee wilt doen aan deze slinger! Geef bij je aanmelding ook even aan of je vanaf het station met de bus wil reizen of dat je zelf direct naar de Noorderpoort Samen Doen komt.

Mocht je niet mee kunnen op 2 februari? Niet getreurd, op 9 februari organiseren ze een tweede slinger tussen Breda en Bergen op Zoom en op 16 februari tussen Tilburg en Eindhoven.

Hopelijk tot dan!

Categorieën: Campagne

Jonge Socialisten in de PvdA