Op Campagne! Tilburg naar Eindhoven

De derde slinger zal plaatsvinden op 16 februari 2019

campagne

De PvdA Brabant is druk bezig met de campagne voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en de waterschappen van 20 maart 2019. Zoals je vast weet wordt op basis van de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen ook de zetelverdeling in de Eerste Kamer bepaald. De PvdA Brabant gaat in de campagne drie keer een Brabantse Slinger organiseren om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om op de PvdA te stemmen! Als JS doen wij hier natuurlijk graag aan mee, en we hopen dat jullie even enthousiast zijn! De derde slinger zal plaatsvinden op 16 februari 2019. Deze slinger gaat van Tilburg naar Eindhoven en terug.

De globale tijdsindeling is als volgt;

11.15 uur Verzamelen bij P+R Transferium Tilburg west, dit ligt bij het station Tilburg Universiteit, Troelstrastraat 41, 5042 RN Tilburg. Hier kan gratis worden geparkeerd met de auto en het is op loopafstand van het station. Hierna verplaatsen we ons naar het Audax Textielmuseum (Goirkestraat 96, Tilburg) waar we worden ontvangen door de afdeling Tilburg. Aansluitend gaan we de wijk in tot ongeveer 13.45 uur.  Vervolgens vertrekken we naar station Tilburg Universiteit en vanaf daar naar Eindhoven.

In Eindhoven worden we rond 14.45 uur worden ontvangen door de plaatselijke PvdA afdeling. Dit gebeurt bij het Honk van de PvdA Eindhoven, (Boschdijk 127c, Eindhoven). Hier moet je niet bij de voorzijde van de flat aanbellen maar aan de achterzijde. Op de website van de PvdA Eindhoven is een heldere uitleg over de ingang van het PvdA Honk te vinden. Na koffie of thee en een versnapering, starten we rond 15.00 uur metcanvassen tot ongeveer 16.30 uur. Hierna vertrekken we weer naar Tilburg waar we rond 17.30 uur aan zullen komen bij Station Tilburg Universiteit.

Om je aan te melden of wanneer je vragen hebt dan kan je per e-mail terecht bij Harm via Rijks.harm.rijks@hotmail.com. Op de dag zelf kan dit vanaf 07.00 uur telefonisch op 06 8394 5017. Vanwege de logistieke voorbereidingen graag zo snel mogelijk reageren als je mee wilt doen aan deze slinger.

Hopelijk tot dan!

Categorieën: Campagne

Jonge Socialisten in de PvdA