So you wanna be a politician: Europa

Op maandag 29 april organiseren wij samen met de PvdA Den Bosch So you wanna be a politician: Europa.

sywbap

Op 29 april organiseren de Pvda Den Bosch en de Jonge Socialisten Brabant samen in Café Bar le Duc de tweede bijeenkomst van de Bossche politieke leergang: So you wanna be a politician.

Deze keer staat de bijeenkomst in het thema van Europa. Met de Europese verkiezingen in het verschiet natuurlijk een ontzettend hot thema. Niemand minder dan Paul Tang, fractievoorzitter van de PvdA in het Europees parlement, komt langs om ons wat meer te vertellen over het werk in het Europees Parlement en om in discussie te gaan over actuele Europese thema’s. Dat wil je niet missen!

Aangezien we verwachten dat veel mensen geïnteresseerd zijn om net voor de Europese verkiezingen wat meer te weten komen over de EU, is het eerste uur van de bijeenkomst voor iedereen vrij toegankelijk. Ook als je niet deelneemt aan de leergang. In dit uur zal Paul ons wat vertellen over zijn werk in het Europees Parlement en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Na dit uur gaan we met diegene die de leergang volgen en de Jonge Socialisten in een wat kleinere setting met Paul en elkaar in discussie over Europa.

Mocht je je toch nog willen aanmelden voor onze leergang en ook willen aanschuiven bij het tweede deel van de bijeenkomst? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar tomoostra@outlook.com.

Programma:
19:30 – Inloop
19:45 – Praatje en Q&A Paul Tang (Vrij toegankelijk)
20:30 – Pauze
20:45 – Discussie over Europa (SYWB’ers en JS’ers)

Graag tot 29 april!

Categorieën: Activiteit

Jonge Socialisten in de PvdA