Word Bestuurslid!

De JS Brabant zoekt 3 nieuwe kandidaten voor het bestuur!

ALV

Ben jij actief bij betrokken bij de JS Brabant, of wil je wat actiever worden? Dan is een bestuursfunctie iets voor jou! Op onze ALV van 4 december verkiezen wij drie nieuwe bestuursleden.

Voor de volgende functies kan je je kandideren:

  • Secretaris: Zoals eerder doorgegeven heeft Nino zich gekandideerd voor internationaal secretaris in het landelijk bestuur. Als hij wordt verkozen komt de functie van Brabantse secretaris hierdoor vrij. De secretaris is verantwoordelijk voor het notuleren van de bestuursvergadering en de verdere administratie van de afdeling. Verder organiseer je als secretaris natuurlijk ook activiteiten.
  • Penningmeester: De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiën van de afdeling. Als penningmeester zorg je ervoor dat voor elke activiteit projectsubsidie wordt aangevraagd, verzorg je de begroting en jaarrekening en organiseer je ook activiteiten.
  • Bestuurslid communicatie: Het huidige bestuur heeft besloten om een functie bestuurslid communicatie in het leven te roepen. Als bestuurslid communicatie ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van alle sociale media van de afdeling. Verder organiseer je ook activiteiten.

Heb je vragen of een van deze functies? Aarzel niet en neem contact op met Lukas of de huidige bestuursleden, Nino & Melad!

Wil je je kandideren? Leuk! Stuur dan een mail met je motivatiebrief naar joostwestland@gmail.com. De vacatures zijn geopend tot 20 november.

Categorieën: Algemeen, Bestuur

Jonge Socialisten in de PvdA