Workshop Debatteren

3 mei om 19:30

nk debatteren

Wil jij de JS vertegenwoordigen op het NK debatteren? Wilde je altijd al je debatskills verbeteren? Of heb je vooral behoefte aan een korte opfrisbeurt en ben je dan klaar om de strijd aan te gaan?

Kom dan naar de NK debatteren debatworkshop! Tijdens deze avond zal uitleg worden gegeven over het NK debatteren, krijg je de handigste tips en tricks te horen en naderhand ben jij er helemaal klaar voor om de strijd aan te gaan op het NK van 22 mei. De workshop is daardoor zowel interessant voor mensen die wel als niet aan het NK deelnemen.

Het NK debatteren is het grootste Nederlandstalige debattoernooi van Nederland en geschikt voor alle jongeren: scholieren, studenten of werkenden. Meedoen aan het NK is daarnaast voor zowel ervaren als onervaren deelnemers een ontzettend leuke ervaring en een goede gelegenheid om je spreekvaardigheid ten toon te spreiden. Ook is deelname aan het NK voor mensen die nog nooit eerder aan een studententoernooi hebben meegedaan zelfs gratis!

Voor de deelnemers aan de workshop is daarnaast de uitzondering gemaakt dat ze zich ook na de workshop nog aan kunnen melden voor het NK!

Als je mee wilt doen, geef dat vooral even aan, dan voegen we je toe aan de whatsapp groep. Hopelijk tot dan!

Categorieën: Activiteit

Jonge Socialisten in de PvdA