Over ons

Met ruim 200 leden is de JS Brabant-Zeeland een van de grootste afdelingen binnen de Jonge Socialisten, de jongerenpartij van de PvdA. Iedere jongere in Noord-Brabant en Zeeland die lid wordt komt automatisch ook bij onze afdeling terecht.

De JS Brabant-Zeeland organiseert ongeveer twee keer per maand een activiteit. Dit kan van alles zijn. Zo hebben we pas geleden bijvoorbeeld Job Cohen op bezoek gehad. Maar ook lokale politici laten graag hun gezicht zien bij onze activiteiten. Naast discussies met politici organiseren we ook informatieavonden over actuele onderwerpen, debatten en rondleidingen door bijvoorbeeld het provinciehuis in Den Bosch. Iedere activiteit wordt natuurlijk afgesloten in een plaatselijk café waar we regelmatig gezamenlijk tot in de late uurtjes doorpraten over de avond, over actuele politieke kwesties en over eindeloos veel andere onderwerpen. Ongeveer één keer per maand organiseren we een borrel om zo de binding tussen de leden van de afdeling te versterken.

Bij de JS Brabant-Zeeland gaan inhoud en gezelligheid samen. Maar mocht je denken dat we alleen maar in cafézaaltjes zitten te discussiëren heb je het mis. We blijven vanzelfsprekend trouw aan de geschiedenis van onze partij en zijn regelmatig op straat te vinden met diverse acties om zo misstanden die jongeren treffen aan te kaarten.

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken? Kijk dan snel even in onze agenda op deze website of op Facebook of Instagram. Ook mensen die (nog) geen lid zijn van de Jonge Socialisten zijn van harte welkom op onze activiteiten. Aanmelden is niet nodig. Mocht je het bij ons naar je zin hebben dan kun je alsnog makkelijk lid worden.

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar jsbrabant@js.nl. Als je graag onze maandelijkse nieuwsbrief wil ontvangen kun je dat ook via dat e-mailadres laten weten.

Hopelijk tot snel!

Jonge Socialisten in de PvdA